Sabtu, 28 November 2009

Microsort Security Essential (Free AntiVirus from Microsoft for Genuine User)

About Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials provides real-time protection for your home PC that guards against viruses, spyware, and other malicious software.

Microsoft Security Essentials is a free* download from Microsoft that is simple to install, easy to use, and always kept up to date so you can be assured your PC is protected by the latest technology. It’s easy to tell if your PC is secure — when you’re green, you’re good. It’s that simple.

Microsoft Security Essentials runs quietly and efficiently in the background so that you are free to use your Windows-based PC the way you want—without interruptions or long computer wait times.

This antivirus is more powerful than other free OR paid antivirus. There are some viruses that other antivirus can't remove it but this software is more easy to use and powerful because it is under the Microsoft. So try it now!!!

You can download it from this link.......

For XP user: http://download.microsoft.com/download/A/3/8/A38FFBF2-1122-48B4-AF60-E44F6DC28BD8/mssefullinstall-x86fre-en-us-xp.exe
For Vista&Win7 user: http://fs2.filehippo.com/7433/311247e8428e4da2be467aa8c944fae2/mssefullinstall-x86fre-en-us-vista-win7.exe

How to make money with blog

What is AdSense?

Google.com earns most of its revenue by allowing other website owners to advertise on their search result pages. All this is managed through a program they call AdWords. Now you can earn a share of the revenue that Google earns from AdWords by displaying these same text ads on your site. In other words, you're helping Google advertise and they pay you a percentage of what they earn. This program is called AdSense.
Every website owner should at least consider the program. Even if your site is just for information purposes, you can still participate and make decent money with AdSense -- or at least enough to fund your website.
So if you are one of those people that doesn't like the idea of paying for a site, this is an excellent way to earn your money back and then some.

In addition, AdSense for search is available in Indonesian and Vietnamese. These languages are not supported for AdSense for content pages.

So, what are you waiting for.... start creating your own blog.... and register google Adsense..https://www.google.com/adsense or you can just go to sign up page https://www.google.com/adsense/g-app-single-1

Khamis, 26 November 2009

hari tuu...

Salam,sorry sebab dah lama x update blog nie. Bukan apa, aku ada sedikit masalah lagipun aku dok tengah exam. Ada kawan aku kata dalam blog nie aku cakap macam orang KL (saje), jadi aku macam diri sendiri le. OK le,aku nak cerita sikit pasal aku. pada minggu lepas di sekolahku, aku ditegur oleh seorang kawan aku tentang perangai aku yang suka menyampuk. Dia kata, bila aku dok tengah cakap, hang suka menyampuk, perangai macam jin! (haram betoi) sebenarnya dah banyak kali dia tegur aku. Sekali lagi, dia tegur aku pasal perangai aku jugak yang suka ambik barang orang suka hati tanpa kebenaran. Dia kata lagi, hang nie kalau ambik barang orang lepas tu baru nak mintak,cuba hang pikir kalau orang buat macam tu, macam kena paksa bagi pinjam, rasa geram x?. nak rasa geram x pernah le sebab dok selalu buat dekat orang. Kawan aku nie dah banyak kali tegur aku, tapi aku dok selalu buat derk (kang kalau dah kena baru tau) Kalau dia serious&marah, aku buat x rasa apa. kalau orang lain, terasa gile! Aku nie bukan pandai sangat, agama pun x berapa cukup walaupun aku sekolah agama. Aku bukan famous pun kat sekolah, dia tu kira famous jugak. Aku dok selalu usik dia, tapi kesian jugak. Tapi ada rasa geram jugak, dia kata aku babi, jin, setan, terajang satgi, selamat berbahaya, dan sebagainya. Dia macam nak doa kat aku, tapi ada satu hari, dia ucapkan dekat aku ‘selamat berbahaya’, jadi sungguh! (jatuh motor) . Aku nie ada sikit rasa kecut, sebab dok selalu dok kutuk orang dari belakang. Kawan aku kata, aku nie memang pengecut, penakut, suka kutuk orang. Dulu… dia macam tu jugak, kutuk orang dalam blognya. Tapi la ni dia dah jadi berani dan otai. Kawan saya kata, lebih baik kita menerima kutukan atau teguran daripada dengar orang dok puji kita. Kita boleh tau kelemahan kita. Orang yang bijak, belajar daripada kesilapan orang lain, orang yang lagi bijak, belajar daripada kesilapan diri sendiri .Sekian kepala bapak, kepala mak, jin kalewa, babi kundur, (saya buat lawak aje) wassalam.

Terdapat ralat dalam alat ini