Hacking Dewan Eja Pro!

Salam, nie aku mahu bagitahu berita baik kepada semua!!! yang pasti (aku rasa le) pelajar universiti paling seronok+best+gilerz dengan berita yang baru nie... ha,ha,ha!. ok le, tanpa banyak beleter baca tutorial dekat bawah itu. eh kejap, mahu tahu x aku mahu bagitahu apa? nie aku nak bagitahu kalau dewan eja pro kalian(kalau ade le) sudah tamat tempoh, ataupun dengan bahasa lainnya trial version dia sudah tamat, ikut cara yang diajarkan dibawah.

Kalau nak download Dewan Eja Pro,pergi dekat link nie www.tntsb.com . Ingat, nie untuk dewan eja pro yang telah tamat tempoh 60 Hari. Tutorial dibawah ini akan menyebabkan dewan eja pro kalian di-reset-kan kepada 59 hari balik. Jadi, korang semua kena buat tutorial dekat bawah nie 59 hari sekali untuk menikmati Dewan Eja Pro yang percuma...!!! Kalau korang sume nak tahu, harga original dia adalah RM350. Mahal gile! OK le, baca dan buat praktikal!!!

Step1 (nie kalau korang x install lagi dewan eja pro) Kalau sudah install baca terus step 2
1. http://www.tntsb.com/index.php?q=DownloadTrialSoftware
2. Masukkan alamat emel, dan ikut arahan dalam tu.
3. Download dan install. Ingat! jangan sesekali cuba untuk tukar tempat asal anda install!!

Step 2 (nie untuk reset pembilang hari yang korang telah guna)
1. Download fail ni http://cid-6f213d700c327a30.skydrive.live.com/self.aspx/Ftz/winbdtok.dat dan replacekan dengan yang ada. Kat mana? kat (c:\Windows)
2. Download fail ni http://cid-6f213d700c327a30.skydrive.live.com/self.aspx/Ftz/Pendaftar.exe dan letak dekat (C:\Program Files\The Name Technology\Dewan Eja Pro) . Letak kat situ. Lepas paste dekat situ, buka fail tu. Panel Kawalan dewan Eja pro akan dibuka kelihatan selepas anda menekan Pendaftar.exe .
3. Klik pada butang daftar yang disediakan. (tengok gambar yang diberi)




4. Masukkan maklumat yang diminta
5. Tukar no siri yang sedia ada menjadi : EJA99999985
6. Klik pada butang yang bulat kat bawah no siri tu.
7. Tukar L menjadi R.
8. Tekan next dan finish!
9. Restart dewan eja pro anda
10. Korang semua akan mendapati tempoh tamat dewan eja pro kalian menjadi 59 hari balik. Jadi kalian boleh le guna balik dewan eja pro tu selama 59 hari. Jadi bila tempoh nie habis, ulang tutorial nie. Dia akan jadi 59 hari balik. Klah. Ape- ape hal (www.blog.extrablack.net) lebih baik korang semua beli yang original. Tapi kalau x mahu, buat yang macam aku ajar dekat atas tu...

Semoga Berjaya!!!

(daripada http://www.webmixed.blogspot.com)

Ulasan

  1. Do you have the latest cracked version of the Dewan Eja Pro 2012?

    BalasPadam

Catat Ulasan